De 6 talenten voor soepel teamwork


“De 6 talenten voor Teamwork" is het nieuwste teamwerkmodel van Patrick Lencioni. Het model leert mensen hoe zij kunnen bijdragen om het meest effectief te werken.

 

Deze tool helpt individuen, leiders en teams elkaars sterke punten te begrijpen en te benutten. Hoe je zowel productief als voldaan kunt zijn op het werk.”

 

De 5 frustraties van teamwork


"De vijf frustraties van teamwork" geeft inzicht wat de oorzaken zijn waarom een team niet optimaal presteert en oplossingen om dit aan te pakken.

 

Om een ​​team functioneel en samenhangend te maken, zijn niveaus van moed en discipline vereist die veel groepen niet lijken te kunnen opbrengen.

 

De 3 kenmerken van een ideale temspeler


Een ideale teamspeler belichaamt drie deugden:

  • Bescheidenheid
  • Gedrevenheid
  • Mensenkennis.

 

De kracht die deze combinatie oplevert, versnelt en verbetert het proces van het bouwen van goed presterende teams aanzienlijk. Krijg de juiste mensen aan boord.

 


“Ik heb de Working Genius-certificeringstraining voltooid die wordt aangeboden via de Table Group. Als Certified Working Genius Facilitator ben ik uitgerust met de tools en middelen om mensen "De 6 talenten voor soepel teamwork" uit te leggen en het model met individuen, teams en organisaties te implementeren.”


“Ik heb de "Five dysfunctions of a team" training voltooid die wordt aangeboden via de Table Group. Als Facilitator ben ik uitgerust met de tools en middelen om mensen "De 5 frustraties van Teamwork" uit te leggen en het model met teams en leiders te implementeren.”


Maak jouw eigen website met JouwWeb